SERVIS SALESPAGE

Kami Designkan Salespage Yang Cun, Complete Dan Convert Sales Dengan Sentuhan Kami!

Pakej kami sediakan termasuk ayat jualan (salesletter) yang convert, special web design dan payment gateway.

As Seen On

Alamak! Saya Tak Taulah Apa Tu SalesPage?

Pernah tak anda online, tetiba nampak sebuah website dengan ayat jualan yang panjang2? Anda pun baca dan tetiba rasa tertarik jer nak beli produk terbabit. Tetiba dah beli. Ha! Tetiba terbelikan? Itulah yang dinamakan website berbentuk salespage.

SalesPage adalah sejenis laman web yang memaparkan info atau maklumat produk anda yang memikat di dalam satu page. Biasanya hanya satu ke tiga jenis produk sahaja yang dipaparkan dan pelawat akan dapat segala maklumat tentang produk anda di situ termasuklan faedah produk, fungsi produk, cara menggunakan produk dan sebagainya. Lebih menarik ia juga boleh diintegrasikan dengan sistem payment gateway untuk jualan produk.

Apa Bestnya Buat SalesPage?

Mesra Google

Mesra Google Search. Dengan keyword yang betul dapat menarik limpahan pembaca berkualiti ke landing page kita

Leads Berkualiti

Leads yang masuk adalah ‘leads’ yang berkualiti iaitu mereka yang betul-betul berminat dengan produk yang dipaparkan.

Pelanggan Setia

‘Leads’ yang berkualiti inilah yang akan jadi pelanggan setia kita

Jadi Pelanggan

Lagi ramai ‘leads’ berkualiti yang melawat landing page kita maka lagi ramai prospek untuk kita jadikan sebagai pelanggan.

Segalanya Yang Terbaik Untuk Pelanggan Kami

Portfolio Kami

servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage

Berapa Caj Kami?

Pakej
Basic

RM1297 RM 999
  • Percuma Domain 1 Tahun (.com)
  • Percuma Hosting 1 Tahun
  • Space 20 GB
  • Kapasiti storan hosting

  • Bandwidth 50 GB
  • Litespeed Web Server (Membantu server beroperasi lebih ringan)
  • SSL Secure (https)
  • Responsif (Mesra Mobile)
  • Monthly Backup
  • Contact Form
  • Standard Theme
  • Social Media Link
  • SEO Friendly
  • Butang Pembelian

Pakej Standard

RM1797 RM 1599
  • Percuma Domain 1 Tahun (.com)
  • Percuma Hosting 1 Tahun
  • Space 50 GB
  • Kapasiti storan hosting

  • Bandwidth 150 GB
  • Litespeed Web Server (Membantu server beroperasi lebih ringan)
  • SSL Secure (https)
  • Responsif (Mesra Mobile)
  • Monthly Backup
  • Contact Form
  • Contoh: admin@websiteanda.com

  • Pro Theme
  • Social Media Link
  • SEO Friendly
  • Butang Pembelian
  • Termasuk Copywriting
  • Website Security
HOT

Pakej Premium

RM3500 RM 2499
  • Percuma Domain 1 Tahun (.com)
  • Percuma Hosting 1 Tahun
  • Space 150 GB
  • Kapasiti storan hosting

  • Bandwidth 300 GB
  • Litespeed Web Server (Membantu server beroperasi lebih ringan)
  • SSL Secure (https)
  • Responsif (Mesra Mobile)
  • Daily Backup
  • Contact Form
  • Contoh: admin@websiteanda.com

  • Pro Theme
  • Social Media Link
  • SEO Friendly
  • Butang Pembelian
  • Termasuk Copywriting
  • Website Security
  • Integrasi Payment Gateway (Online Banking/FPX/Credit Card)
  • Order Notification
  • Whatsapp Chat
  • Technical Support