SERVIS SALESPAGE

Kami Bantu Hasilkan Salespage Yang Cun dan Convert Sales Anda. Sehingga Anda akan Tersenyum Lebar Melihat Jualan Anda.

Pakej kami sediakan termasuk ayat jualan (salesletter) yang convert, special web design dan payment gateway.

As Seen On

Alamak! Saya Tak Taulah Apa Tu SalesPage?

Pernah tak anda online, tetiba nampak sebuah website dengan ayat jualan yang panjang2? Anda pun baca dan tetiba rasa tertarik jer nak beli produk terbabit. Tetiba dah beli. Ha! Tetiba terbelikan? Itulah yang dinamakan website berbentuk salespage.

Salespage adalah sejenis laman web yang memaparkan info atau maklumat produk anda yang memikat di dalam satu page. Biasanya hanya satu ke tiga jenis produk sahaja yang dipaparkan dan pelawat akan dapat segala maklumat tentang produk anda di situ termasuklan faedah produk, fungsi produk, cara menggunakan produk dan sebagainya. Lebih menarik ia juga boleh di integrasikan dengan sistem payment gateway untuk jualan produk. Sesuai Juga Untuk Satu Ke Tiga Jenis Servis.

Apa Bestnya Buat SalesPage?

Mesra Google

Mesra Google Search. Dengan keyword yang betul dapat menarik limpahan pembaca berkualiti ke landing page kita

Leads Berkualiti

Leads yang masuk adalah ‘leads’ yang berkualiti iaitu mereka yang betul-betul berminat dengan produk yang dipaparkan.

Pelanggan Setia

‘Leads’ yang berkualiti inilah yang akan jadi pelanggan setia kita

Jadi Pelanggan

Lagi ramai ‘leads’ berkualiti yang melawat landing page kita maka lagi ramai prospek untuk kita jadikan sebagai pelanggan.

Sentuhan LejenIsBack Akan Memberikan Impak Sales Dan Bisnes Anda!​

Portfolio Kami

servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage
servis landingpage

Berapa Caj Kami?

Pakej Lejen Basic

Salespage

RM1297 RM 999
  • Percuma Domain 1 Tahun (.com)
  • Percuma Hosting 1 Tahun
  • Space 20 GB
  • Kapasiti storan hosting

  • Bandwidth 50 GB
  • Litespeed Web Server (Membantu server beroperasi lebih ringan)
  • SSL Secure (https)
  • Responsif (Mesra Mobile)
  • Monthly Backup
  • Contact Form
  • Standard Theme
  • Social Media Link
  • SEO Friendly
  • Butang Pembelian

Pakej Lejen Premium

Salespage + Copywriting

RM3500 RM 1200
  • Percuma Domain 1 Tahun (.com)
  • Percuma Hosting 1 Tahun
  • Space 50 GB
  • Kapasiti storan hosting

  • Bandwidth 150 GB
  • Litespeed Web Server (Membantu server beroperasi lebih ringan)
  • SSL Secure (https)
  • Responsif (Mesra Mobile)
  • Monthly Backup
  • Contact Form
  • Contoh: admin@websiteanda.com

  • Professional Design
  • Social Media Link
  • SEO Friendly
  • Butang Pembelian
  • Copywriting Convert
  • Website Security
  • Integrasi Payment Gateway (Online Banking/FPX/Credit Card)
  • Order Notification
  • Whatsapp Chat
  • Technical Support
RECOMMEND