Year End Sales Servis Ecommerce Dari LejenIsBack

Tahun 2023 adalah tahun yang dijangka sangat mencabar. Jika semasa PKP ramai yang terasa cabarannya, tahun 2023 dikatakan lebih kurang cabarannya. Ramai dikalangan usahawan yang mula merasai kepentingan digital ini. Peningkatan pendigitalan terus mendadak peningkatannya berbanding tahun2 sebelumnya.

 

Sudahkah anda bersedia menghadapi tahun 2023? Bagi saya setiap tahun ada cabarannya cuma kita kena bersedia dan seiring dengan perkembangan semasa. Berdasarkan kajian, peningkatan ecommerce adalah tinggi terutama sejak berlakunya PKP selama 2 tahun.

 • Ecommerce kini merangkumi lebih dari 13% daripada semua hasil runcit pada 2019.
 • 5 laman web beli-belah yang paling banyak dikunjungi pada tahun 2019, menurut Alexa: 1) Amazon.com, 2) Netflix.com, 3) Ebay.com, 4) Amazon.co.uk, dan 5) Etsy.com.
 • Amazon ialah peruncit dalam talian terkemuka dengan hasil bersih $232.88 bilion pada 2018. Syarikat itu mencatat rekod keuntungan pada suku pertama 2019, melaporkan pendapatan bersih $3.6 bilion untuk suku tersebut, atau $7.09 sesaham, menghancurkan jangkaan penganalisis untuk pendapatan sebanyak $4.72 sesaham. Amazon terus menetapkan bar tinggi baharu untuk keuntungan setiap suku tahun, dengan rekod sebelumnya sebanyak $3 bilion ditetapkan pada suku lepas.
 • Dianggarkan terdapat 1.92 bilion pembeli digital global pada 2019. (Cuba bayangkan pada tahun 2023)
 • Jualan runcit e-dagang dijangka menyumbang 13.7% daripada jualan runcit global pada 2019.
 • PayPal mempunyai 267 juta akaun berdaftar aktif menjelang suku keempat 2018.
 • Ekonomi Internet Asia Tenggara mencecah $100 bilion buat kali pertama pada 2019.
 • Ekonomi Internet SEA dijangka berkembang kepada $300 bilion menjelang tahun 2025 pada CAGR sebanyak 33%.
 • Ekonomi Internet Indonesia dan Vietnam berkembang melebihi 40% setahun, negara yang paling pesat berkembang di Asia Tenggara. Malaysia juga mengalami peningkatan yang mendadak
 • Pembayaran digital dijangka mencecah $1 trilion menjelang 2025, menyumbang $1 dalam setiap $2 yang dibelanjakan di Asia Tenggara

Hari ini saya ada berita yang SANGAT BAIK buat ANDA yang MEMPUNYAI BISNES! Apa yang saya ingin kongsikan ini adalah TAWARAN SANGAT GILA! Sejujurnya, banyak kali juga kami fikir nak buat tawaran ini. Tetapi memikirkan ingin membantu lebih ramai usahawan agar mendapat lebih banyak income terutamanya dari online, maka kami teruskan juga tawaran ini.

Khas buat semua usahawan kerana apa yang kami tawarkan ini adalah PAKEJ PREMIUM yang harganya boleh mencecah RM7,000 biasanya. Tetapi kami ingin tawarkan serendah RM497 sahaja.

Jom kita lihat apa tawaran YEAR END SALES daripada kami. (Tawaran ini hanya sampai 31/12/2022 sahaja)

 1. Tawaran Servis Salespage – Sesuai untuk bisnes yang mempunyai 1 ke 3 jenis produk. Seperti Ebook, Video, Serum, Cleanser, Kelas, Seminar, Bengkel kereta, Repair hp dan sebagainya. (Klik sini untuk lihat tawaran kami)
 2. Tawaran Servis Ecommerce – Sesuai untuk bisnes yang mempunyai lebih daripada 4 jenis produk. Website nie ada add to cart yang boleh membuatkan seorang pelanggan membeli banyak produk dalam satu masa yang sama. (Klik sini untuk lihat tawaran kami)
 3. Tawaran Servis Salesletter. Sesuai buat mereka yang mempunyai website salespage tetapi ayat websitenya tidak mempunyai conversion sales yang tinggi. (Klik sini untuk lihat tawaran kami)

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, boleh terus wasap kepada kami di sini (Klik sini untuk wasap kami)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *